Тя е украинка, бежанка от конфликта, установила се за кратко, според собствените й думи, в Родопите.

Случайността на съдбата ни срещна с нея.

За дарбата си не желае да говори много, казва, че я е наследила от баба си, която, забележете, била с корени от Родопите. Твърди просто, че вижда в бъдещето.

Помолихме я да коментира случващото се в Украйна, което отказва, но по думите й, ще има преселение в обратна посока. „Смолян е много стар енергиен център, вие просто не знаете какво лежи под краката ви. Нещо по-ценно от злато“, споделя жената.

Не желае да „предскаже“ дали ще има ли предсрочни избори в България, но разкрива нещо също не по-малко любопитно във времето.

„Следващият кмет на Смолян ще е жена. Родена е през 60-те години на миналия век“, заявява уверено. Отказва да разкрие подробности. 

Чоплим темата, разпитваме, но…

Много мъже в Смолянско сега са се ангажирали с политика, едни с користна цел, други поради липса на реализация, но мераците им ще секнат, когато догодина през май въпросната жена обяви намерението си. В екипа й пък ще бъде адвокат, който в момента е общински съветник…

Днес е 1-ви април. Честит ден на хумора, мили приятели! Политика, бежанци, гадатели и хороскопи. Един скромен микс с повод!

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I