24smolian.com/Общество

По повод Европейската година на младежта и Националната инициатива Европейска седмица на младежта в България, Община Смолян организира поредица от събития обединяващи отбелязването на Деня на Европа и Младежката тема. Целта на събитията е да се даде максимална гласност на европейската идея и нейната успешна реализация, както и на европейските постижения, приоритети и ценности. Да бъдат промотирани европейската и националната Младежки стратегии, с акцент върху актуалния национален и международен контекст.

 

Програма на събитията

 

 12.05.2022 – ЧЕТВЪРТЪК

 

18.00 ч., в зала 247 на Община Смолян – Отворена дискусия между младежите от Община Смолян и общински съветници от Общински съвет – Смолян. Добре дошли са всички желаещи да участват в дискусията.

 

 13.05.2022 – ПЕТЪК

 

14:30 ч., в Младежко пространство (Източно крило на Община Смолян, ет. 6) – изнесен Консултативен съвет по въпросите на младежта

 

 16.05.2022 – ПОНЕДЕЛНИК

 

18:00 ч. на площад „България“ /Амфитеатър/ - „Смолян за младите“ - с участието на популярните млади изпълнители Торино и Пашата. Водещ на събитието ще бъде известният изпълнител, влогър и инфлуенсър Ballan, който ще поднесе много изненади на своите фенове.

Събитията се организират под мотото „Визия за Смолян през очите на младежите“, като се предвиждат и интерактивни уъркшопи, открита лаборатория за градско развитие „Моят глас има значение“, която очаква младите хора на Смолян с иновативни идеи с кауза за бъдещето на града. Работилници във връзка с Европейската година на младежта 2022 с цел развитие на политиките за младежта на локално ниво, както и представяне на визията на смолянските младежи за развитието на град Смолян пред местната власт.

Събитието се организира и като част от дейностите на проект ,,+CityxChange“, финансиран по програма Хоризонт 2020 и подготовката на Визия за Смолян 2050.

 

21.05.2022- 22.05.2022 – СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

 

Автокино с Александър Сано. Място: паркингът пред хотел „Смолян“ и бул. „България“ – участъкът пред Областна администрация.

Начало:

21.05.2022 - 21:00 ч. – „В сърцето на машината“ - България, 2022 г.

22.05.2022 - 21:00 ч. – „Петя на моята Петя“ – България, 2022 г.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I