24smolian.com/Политика

Рабие Кьосева е освободена от длъжността директор на Дирекция „Бюро по труда“. Заповедта е влязла в сила на 10 август. Това стана ясно от пресконференция на Общинското ръководство на БСП в Смолян.

„Това, което се случва, за съжаление потвърждава опасенията ни, че служебното правителство действа реваншистки. Виждаме го с пълна сила на терен в област Смолян“, заяви бившият областен управител и член на Националния съвет на БСП Емил Хумчев.

По думите му служебното правителство трябва да проведе честни избори, а не да уволнява без никакви мотиви служители, заели пост след законно проведен конкурс.

Председателят на Общинската структура на левицата Милко Гавазов също бе категоричен, че освобождаването на Рабие Кьосева е политическо и е във връзка с предстоящите предсрочни избори.

"He мoжe дa тe мaxaт xopaтa, зa ĸoитo cи paбoтил. Cмятaм, чe Pyмeн Paдeв, нa чийтo пpeдизбopeн щaб двa пъти cъм билa пpeдceдaтeл, ceгa нямa ĸaĸ дa мe глeдa в oчитe. Toвa e peвaншизъм", не скри разочарованието си и Кьосева и добави, че ще търси правата си в съда.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Това е анонс от президентските съветници, че служебните ще управляват дълго. Гответе се за избори след избори.

    ОтговорИзтриване
  2. Всяко правителство, което идва на власт използва "метла", без да се съобразява с професионалните качества на служителя, защото на нашите власт имащи им липсва морал и ценностни качества.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I