24smolian.com/Общество

Пловдивски предприемач, с родопски корени, е арестуван, след като е нанесъл тежък побой на съпругата си заради патологична ревност. Днес на брифинг зам. районният прокурор Атанас Илиев разкри подробности за случая без да оповести самоличността на насилника. Това е 44-годишният Симо Касабов, съобщава trafficnews.bg.

Мъжът е следял цялото си семейство, чрез инсталирани приложения на телефоните им за подслушване и показване на местоположението. Той редовно ги заключвал в дома си без тяхното съгласие. Има данни и за чести сигнали и побои. Причината била патологична ревност.

Снощи бизнесменът се върнал у дома и заварил съпругата си да говори по телефон, който не е виждал, и съответно на него не е поставен софтуер за подслушване и следене. Започнал е да я бие с тенис ракета. В следствие на побоя жената има множество хематоми, фрактура на две ребра, скъсан далак, спукано тъпанче. Жертвата някак си успяла да избяга от апартамента, а нейни приятелки я откарват в болница. За щастие, децата не са станали свидетели на побоя.

Състоянието на жената е тежко, направена ѝ е операция за премахване на далака, съобщи прокурор Илиев. Оказва се, че докторът, който прегледал пострадалата в болницата, я познава. През 2018 тя отново е приета с травми от същия доктор и тогава му казала, че е паднала по стълбите.

Симо Касабов е арестуван и предстои мярката му да бъде удължена на 72 часа с постановление на прокуратурата. Касабов е родом от родопското село Змеица и е първи братовчед на Павел и Румен Вълневи, които бяха собственици на българо-американската телевизия BIТ. Той е и сред учредителите на партията на Цветанов.

Той има няколко фирми, които се занимават с консултантска дейност, внос и износ, производство, преработка и търговско представителство и посредничество, производство на електрическа енергия, течни, твърди и газообразни горива, а също така и с покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос и търговия с козметични продукти. Семейните снимки в социалните мрежи показват живота на едно щастливо семейство със сериозни финансови възможности. Зад тази фасада обаче нещата очевидно са драматични.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Ако ще да се качи на върха на умаления вариант на Айфеловата кула в Лас Вегас и да си забоде дебелия задник, пак ще си остане един див и прост ахрянин. Сакън някой да не му нае.е ахрянката

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абсолютно типично ахрянска черта. Олигофрен, помак мръсен!

      Изтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I