www.24smolian.com

Реклама за Смолян от ЮАР до Индонезия

четвъртък, 14 април 2016 г.0 коментара

Областният управител на Смолян Недялко Славов подкрепи участниците от региона в Международното изложение „Културен туризъм", което се провежда във Велико Търново. То бе открито от министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета Даниел Панов.
Международното изложение се провежда за 13-а поредна година. Това е единствената на Балканите специализирана туристическа борса, в която участват над 70 изложители от цял свят.
Чуждестранните гости на изложението са от Виетнам, ЮАР, Индонезия,
Азербайджан, Унгария, Франция, Русия, Румъния, Малта и Турция. На своите щандове те представят културно-историческото наследство на своите градове и държави, както и атрактивни дестинации. В изложението участват 50 общини от България, сред които представителите от област Смолян – общините Смолян, Чепеларе и Златоград.
„Туризмът е водещ отрасъл за региона ни. Разчитаме  бумът на туристи в областта да продължи и това да се дължи на културни събития и на обекти от културно-историческото ни наследство. Затова рекламата е важна и това изложение е прекрасна възможност за популяризиране на туристическите атракции в област Смолян", отбеляза областният управител Недялко Славов.
24smolian.com

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН