Николина П. и Антон Б. са намерените жена и мъж с огнестрелни рани в автомобил снощи в Пампорово, научи 24smolian.com от отлично осведомени източници. Николина е работила в банков офис, а Антон е бил музикант и композитор. Преди 2012 г. е живял в София, но след това се преместил в Пловдив.
Както вече писахме, досъдебно производство за умишлено убийство е образувано по случая  с намерените два трупа в автомобил на Пампорово. Това обявиха на брифинг пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов. Водещата версия е убийство и самоубийство, но ще се работи и по всички останали
41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в скута на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.
Труповете са били в автомобил „Ауди ТТ" с пловдивска регистрация. Двамата са били жители на града под тепетата. Имали са връзка, посочиха от полицията. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово от два дни. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия. Предстоят повторни огледи.
Телата са били открити от случайно преминаваш по пътя смолянчанин, който забелязал спряна кола извън пътя на габарити. Помисли си, че има проблем, а в района валяло силно сняг. Спрял и отишъл да пита дали имат нужда от помощ, след което от прозореца на автомобила е видял окървавените лица и подал сигнал на 112.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I