Двама души пострадаха при тежка катастрофа, като единият е с откъснат крайник. Инцидентът е станал в смолянското село Търън.
„Станал е сблъсък между два автомобила, има двама пострадали, като по първоначална информация единият е с откъснат крайник, а другият с болки в гърдите", коментира шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.
Според информация от кмета на селото Явор Говедаров, сериозно пострадалият е шофирал микробус с пловдивска регистрация. Той бил спрял на вътрешен завой в рамките на селото, а шофьорът му по неизяснени причини за сега бил зад буса. По същото време лек автомобил, управляван от местен жител, се блъснал в микробуса  и ударил сериозно колегата си.
„Говори се, че бусът е бил със спукана гума, а шофьорът се опитвал да я смени, а водачът на другия автомобил не го е видял, тъй като е бил заслепен от слънцето", коментира Говедаров.
Според него, едното момче е с отрязан крак и ръка – шофьорът на буса, а водачът на леката кола е с травма в гърдите и главата.
„В момента се изясняват обстоятелствата, като все още нямаме официална информация за пострадалите и тяхното състояние. Прави се оглед и ще се образува досъдебно производство", добави старши комисар Димов.
Снимка: Фейсбук


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I