Смолян ще бъде домакин на волейболен турнир за девойки старша възраст. Надпреварите са в събота от 11:30 ч., когато домакините от „Родопа“ ще играят с представителките на „Марица“ - Пловдив. Втората среща е от 13:00 ч. между тимовете на „Марица“ и „Панагюрище – волей“.
Входът за срещите е свободен и всеки, който желае, може да присъства и да подкрепи тима на Смолян, който след петгодишно прекъсване има отбор в тази възрастова група. „Възстановяваме девойките старша възраст. Ще играем с две години по-малки момичета, но мислим, че имат потенциал да играят в тази възрастова група“, коментира председателят на Управителния съвет на ВК“Родопа“ Иван Фисински. В групата на „Родопа“ са общо шест отбора, като се играе на принципа всеки срещу всеки. По същото време в Пазарджик ще играят домакините от „Хебър“, Тополово и представителките на Девин. Предстоят още няколко срещи, като след две седмици „Родопа“ ще играе в Пловдив и им предстои домакинство с Девин.
Миналата седмица момичетата до 12 – годишна възраст на „Родопа“ записаха много добро участие на турнир в Панагюрище, където станаха първи.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I