Представителният тим на волейболния „Родопа“ отпадна от надпреварите за Купата на България, след като загуби в първия кръг от тима на „Локомотив“ - Червен бряг с 1:3 гейма. Двубоят се игра в Спортна зала „Величко Чолаков“. Желанието на домакините да се завърнат в турнира с победа, след тригодишно прекъсване, бе голямо и може би това им изигра лоша шега. „Търсихме победата, момчетата искаха да бият на всяка цена и младите прегоряха. Получи се много добър мач, както за нас така и за публиката, но за съжаление отпаднахме от надпреварите“, коментира председателят на Управителния съвет на „Родопа“ и треньор Иван Фисински.
Средната възраст на отбора на смолянчани бе 17 години. Либерото на зелено-белите е 14 – годишен, а плеймейкърът на 15. Първият бе с температура, но въпреки това игра през целия мач.
В неделя кадетите на „Родопа“ играят в Пловдив с домакините от „Виктория волей“ и „Металик“ - Сопот.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I