Събраните средства от инициативата „Да покажем красотите на община Смолян в календар” бяха дарени на бащата на десетмесечната Ели-Антон Кацаров. Сумата в размер на 5 493 лв. му беше връчена от кмета Николай Мелемов.
„Благодаря на всички хора от Смолян и цяла България, които бяха съпричастни към благородната кауза и дариха средства за лечението на малката Елисавета като закупиха календара на община Смолян”, каза Мелемов.
„И аз искам да изкажа нашата благодарност към г-н Мелемов за организираната благородна инициатива и всички хора, които се включиха в нея и дариха средства за нашата дъщеря”, посочи Кацаров. Той обясни, че предстоят изследвания и интензивна рехабилитация на Ели, която има поставена диагноза епилепсия. Може да се наложи и лечение в чужбина и тези средства ще бъдат в много голяма помощ на семейството, което има още едно дете на 5 години. Мелемов каза, че семейството може да разчита на помощ, която не приключва с тази  инициатива, защото „Ели е наше дете”.
Бащата благодари и поясни, че на този етап не се нуждаят от събиране на средства, а ако се наложи след време ще съобщят. 
Община Смолян благодари на всички, които показаха съпричастност към благородната кауза, както и на авторите на снимките, които ги предоставиха безвъзмездно за изработването на календара.
„Изказваме благодарност и към всички хора, които се отзоваха да продават календара с благотворителна цел. Първата ни инициатива приключи успешно, благодарение на всички участници в нея и хора с големи сърца. От 1 февруари стартира и второто издание на инициативата за календар 2020 на община Смолян”, посочиха от екипа на кмета Николай Мелемов. 
24smolian.com       






Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I