Във вестника на Цветанов са написали очерк-трепач за отиващия си заради „Апартамент гейт“ Цветан Цветанов.
В началото изглежда като бъзик спрямо №2 в ГЕРБ, но читателят бързо схваща, че написаното е в стила на органа на Българската комунистическа партия (БКП) „Работническо дело“.
Сякаш виден член на Политбюро на БКП се пенсионира и дълг на „Работническо дело“ е да го проводи с не толкова верни, но красиви думи. Поглеждаме календара. Не е 1985 година, а 2019-та.

В сайт на ДПС-то пък избиват рибата с очерк за Ахмед Доган. Бир бире (1:1)  си е като от вътрешна страница на „Работническо дело“.

Във време на остър дефицит на политически лидери, които не са били в плен на бетона и евтините апартаменти, лъсва и дефицит на пиари, съветници, стратези…
Възкръсналият дух на „Работническо дело“ показва, че ибрикът е избутал настрани читавия съветник.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I