Един министър на правосъдието. Аха да стане такъв и пуска във Фейсбук „печат”, с който декларира, че зам.-партийният му шеф е невинен. По повод скандал с един апартамент. Дето струва много пари, ама купен за „жълта пара” в някакъв си политически „черен петък”.
„Невинен!!!” с три удивителни. Три пъти „Да” за началника. Три пъти безплатна индулгенция за нещо, което не виси в пространството като криминален (поне тогава), а като морален казус.
Този човек определя шефа си като невинен още преди някакво си разследване от страна някакви си разследващи, в някаква си държава.
„Невинен!!!”, по презумпция.
Оневиняване от бъдещия правосъден министър.
Клеймото за невинност, произнесено във Фейсбук.
Социалните мрежи и Родината. Двата свята. На реалността и на Фейсбука на политиците…
 Четете по-късно темата на 24smolian.com:
Народът като бюлетина: Два свята – на реалността и… Фейсбука на политиците;
Далавери в милиони за едни, за други: Капачки за кувьози и sms-лечение на болни деца;
Маскарите по стълбата
 24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. ...
    Занапред, ей така само да си знаете, Windows 10 има едно приложение Snipping Tool, с което може да се направи снимка на избрана част от екрана. Това да снимаш с телефон монитора ... някак си ... нямам думи просто.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I