100 лева глоба ще трябва да плати ученик от Златоград заради показан среден пръст в интернет. Дванадесетокласникът видял уведомление на стъклото на автомобила си за връчване на фиш заради неправилно паркиране. Момчето веднага заело героична поза с познатата конфигурация от пръсти, а негов авер го щракнал за спомен. Снимката обаче била споделена в социалните мрежи с текст „п*тки нещастни, пак пишете фишове”. Фотосът бил видян от полицаите и момчето било привикано в Районното…
„Видяхме неправилно паркирани автомобили. Два от тях бяха в зона на кръстовище и в средата имаше един между тях, който не беше в близост и реших, че не трябва да го санкционирам. Поставих фиш на джипа на снимката и на долния автомобил „Рено Лагуна”, при което дойде собственикът на реното. Аз му казах да го премести и няма да го санкционирам тъй като се яви в същото време. Нямах намерение да санкционирам и горния автомобил, реших да им направя компромис на момчетата. На мерцедеса, това което е на прозореца е уведомлението. Впоследствие около 2 часа видях на телефона си в приложението снапчат качена снимка. Сниман въпросния „Мерцедес”, на който бях оставил уведомление и надпис на снимката. Приех това лично обиден, след това и институцията, която представлявам”, обясни един от патрулиращите полицаи в съда.
Бъдещият абитуриент отнесе глоба в размер на 100 лева.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I