Алкохолът не прощава, особено когато е в големи количества.
„На него все някой му дължи пари. И друг път в нетрезво състояние иска пари от хората и ги нарича длъжници”, посочи в съда потърпевш от поредните хулигански действия на смолянчанин.
Този път агресията на 33-годишен мъж дошла след обърнати 8 големи уискита и няколко бири. Арена на действията му станало пространството пред читалище „Балкански просветител” в „Райково”. Пияният мъж нападнал три момчета, две от които непълнолетни. Забил удар зад врата на едното, налитал на бой, обиждал ги защото му дължали пари. Всичко се случвало пред очите на десетки жители на смолянския квартал, включително майки с деца. На място пристигнал и патрул на полицията, а агресията на мъжа се насочила и към униформените служители. Той дори опитал да удари единия от тях. В Районното пък крещял „Мършо, утре като излезна ще видиш какво ще ти се случи, не знаеш с кой си имаш работа, аз съм опасен“.
33-годишният е обвиняем по висящо досъдебно производство, осъждан за транспортно престъпление и автор на кражби. Само преди дни пък се предизвикал сбиване в квартала…
Поредното му деяние го прати за десет денонощия в ареста.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I