УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАЙОНЕН МЮФТИЯ,
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ МЮСЮЛМАНИ,
Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Рамазан Байрам.
Нека лишенията, които изпитвахте през последния месец, се превърнат в благоденствие за вас, в удовлетворение от живота, в пълно щастие за вас и семействата ви. Постите както в мюсюлманството, така и в християнството имат за цел да ни превърнат в по-силни личности, но и по-милосърдни, по-търпеливи, по-човечни.
Надявам се както досега, така и занапред да бъдем добри и отговорни, да расте взаимното ни уважение и заедно да работим за нашето общо бъдеще.
От сърце желая много здраве, щастие и късмет на всички мюсюлмани от нашата община, на техните семейства и приятели, които почитат свещения празник Рамазан Байрам!
Честит празник!
Николай Мелемов,
кмет на община Смолян

Уважаеми господин Дъбов, уважаеми мюсюлмани,
Приемете моите най-искрени поздравления по случай празника Рамазан байрам!
На този свещен за всички мюсюлмани празник хората се сплотяват и събират заедно, за да си даряват обич и взаимна прошка, за да подобряват взаимоотношенията помежду си. Рамазан байрам е ден за солидарност, ден, в който млади и стари, жени и мъже, деца, бедни и богати, болни и здрави отварят сърца за взаимна подкрепа, покаяние, опрощение и милосърдие.    
Нека бъдем толерантни и в празничните, и в делничните дни, и в сговор да постигаме целите си! Нека, загърбвайки различията помежду си, бъдем добронамерени един към друг, на нивото на отговорностите, които имаме, и ги подчиним на стремежа към общото благополучие!
Пожелавам ви здраве, да изживеете много моменти на радост и щастие край празничните трапези, споделени с роднини, приятели, съседи!               
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!
НЕДЯЛКО СЛАВОВ,
Областен управител на област Смолян


Уважаеми жители, гости и приятели на община Мадан,
Поднасям cвoитe най- cъpдeчни пoздpaвлeния по случай свещения пpaзник -  Рамазан Бaйpaм!
Позволете ми на всички вас, вашите близки и приятели искрено да пожелая здраве, берекет и живот изпълнен с вяра, опрощение и състрадание.
Нека си простим взаимно… да отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че  мъдростта и толерантността ни водят в нашите земни дела.
Уверен съм, че и в делника, и в празника ще расте взаимното ни уважение и все така заедно ще продължим да работим за нашето общо по-добро бъдеще!
ЧЕСТИТ БАЙРАМ НА ВСИЧКИ!
С уважение,
ФАХРИ МОЛАЙСЕНОВ
Кмет на община Мадан


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I