Готова е новата спортна зала към Природоматематическата гимназия в Райково. Скоро ще бъде официално открита и ще се ползва от учениците на гимназията и всички жители на Смолян, които желаят да спортуват, посочи в профила си във Фейсбук кметът Николай Мелемов.
Такова спортно съоръжение не е строено повече от 45 години в областния град. Залата е с разгъната застроена площ 1544 кв. м. Тя се състои от три самостоятелни блока -игрална зала, обслужващ блок и топла връзка. Към училището е изградено и многофункционално спортно игрище. Обектът е част от инвестиционната програма в образователната инфраструктура, която се изпълнява със средства по ОП „Региони в растеж“. По тази програма бяха обновени още дворните пространства и спортните площадки на Езиковата гимназия, VІ-то ОУ „Иван Вазов“
и СУ „Отец Паисий“. Беше извършен и основен ремонт на детската градина „Буратино“.
Новата придобивка радва смолянчани и кметът Мелемов получава стотици одобрения и позитивни коментари в социалната мрежа.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I