Човек има чувството, че на 27 октомври ще се гласува във Фейсбук. Кандидатите сякаш не спят, нонстоп облъчват потребителите на социалната мрежа.
Виждате ли колко добър ще бъда на кметския стол аз (или като общински съветник), другите не стават за нищо!
Пускат се дори анкети и юруш целият щаб организира подкрепа за даден кандидат (през това време опонентите или не знаят за анкетата или просто нямат време за губене, защото са на терена на реалната политика). Важно е да се тръби после, че нашият кандидат е бил на първо място в анкетата. Така, например, в една от малките родопски общини на първо място е кандидат на партията, която би постигнала такъв резултат само ако Тодор Живков се върне от отвъдното.
Кандидати за високи заплати от нищоправене, не подценявайте хората! Работете на терен. Разговаряйте с живи хора, а не с тролове. Правете я политиката там където са и урните – в реалния живот. Лайкване във фейса не означава бюлетина, калабалък на снимките в социалните мрежи не гарантира никакъв висок резултат. А и как да се обясните в любов на баба Мария, Фатме, Севдалина и как точно виртуалният асфалт ще стигне до дома й? Потърсете народа, пък дори да е само за снимки с него. Може да ви останат за спомен след кампанията, когато реалността прегази фейсбук утопията.

Важно за фейсбук кандидати за кметове и общински съветници:
Бройките в социалната мрежа не са това, което са;
Ако не можете без Фейсбук, поне първо излезте на улицата, опитайте се да поговорите с два-трима;
Задайте си въпроса "Щом във фейса най-вървежните са "разните там глупости", аз приличам ли на едно от разните там недоразумения на Избори`2019?";
Без Фейсбук не може, но първо минете през улицата - един калабалък от 10-ина души около кандидата носят много повече файда от 100 лайквания в социалната мрежа.
24smolian.com
Четете по-късно темата на 24smolian.com:
-And the winner is*… Svetnik iskam Ot sega!
-Интернет кампания „Подкрепете моята дъщеря с бюлетина номер…“
Защо няма хора в града? Ами, всички са в… листите!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I