Регионалният министър Петя Аврамова ще открие новия физкултурен салон в двора на ППМГ „Васил Левски“  в Смолян. На 7 октомври в община Смолян ще се проведе  заключителна пресконференция за представяне на извършените дейности и постигнатите резултати по проект "Обновяване и енергийна ефективност на образователна инфраструктура в гр. Смолян". Той се осъществява с финансовата подкрепа на ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинансиран от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие. Резултатите от изпълнението на проекта ще представи ръководителят му инж. Мариана Цекова, вр.и.д. кмет на община Смолян.
Отново на 7 октомври от 17.00 часа до входа на новия физкултурен салон на ППМГ „Васил Левски“ в кв.Райково ще се проведе официална церемония по откриването  на обект, който се изпълнява  по същия проект. Ще бъдат представени строителните дейности, постигнатите резултати на изцяло реновираната ППМГ „Васил Левски“, включващи енергийна ефективност и реконструкция на сградата, обновяване  на прилежащото дворно пространство и изграждане на изцяло нов физкултурен салон и система за видеонаблюдение.
Министърът на МРРБ Петя Аврамова ще открие новия физкултурен салон на гимназията. На събитието ще присъстват  депутатът д-р Даниела Дариткова, инж.Мариана Цекова, вр.и.д.кмет на община Смолян  и др.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I