Движението за права и свободи предлага по-добро качество на живот и развитие, на населените места. Това заяви кандидат-кметът на ДПС за Община Смолян инж. Румяна Фиданова на среща с част от  жителите на квартал Горно Райково в Смолян. Инж. Фиданова бе придружена от съпруга си д-р Петър Фиданов.
„ДПС е политическата партия, която се е доказала през годините, как работи за хората, които й гласуват доверие. Няма нито една община, управлявана от ДПС, която да е в застой, напротив! Развитието на регионите с управленски екип от ДПС се отличават в положителен смисъл“, коментира инж. Фиданова.
Тя поиска от присъстващите подкрепа, както за нея така и за съветниците с номер 55, в интегралната бюлетина.
Инж. Фиданова гарантира пред хората, че ако се гласува доверие на ДПС и тя поеме ръководството на общината, то за всяко едно населено място ще бъдат решавани приоритетно проблемите и всеки един човек ще почувства промяната.
„Ако искате да се промени нещо в Смолян, то партията е ДПС“, категоричен бе кандидатът за общински съветник Валентин Кръпчев.
„Ако искате, след четири години Община Смолян да бъде давана за пример, както в момента се посочват други общини управлявани от Движението за права и свободи, то правилният път е да изберете екипа на ДПС – Смолян. Това е правилният избор“, коментира  съпругът на кандидат-кмета на Смолян д-р Петър Фиданов.
„Правилният модел на управление го има в ДПС и той е доказан. Екипът на партията, който включва едни от най-добрите експерти в държавата, знае как и може да направи региона едно по-добро място за живеене“, категоричен бе Журналов.
Елица Касабова, която е председател на женската структура на ДПС – Смолян, подчерта пред присъстващите и заслугата на Движението за спиране на увеличаване на таксите в детските градини на територията на общината.
„Дайте ни своето доверие и ние ще ви докажем, какво можем да направим за вас“, добави Младенова.
За по-добра бизнес среда и привличане на инвестиции и реализирането на нови работни места, които от своя страна ще вдигнат доходите на населението, се обяви и Адрияна Делянова, кандидат за общински съветник.
„Искам, като млад човек да се развивам тук, да живея в Смолян. Сигурна съм, че ако ДПС управлява Община Смолян, то ще направи всичко по силите си за пресичане на миграцията и развиването на общината“, коментира Делянова.
Отново, инж. Фиданова обясни, че приоритет в работата ще бъде и контролът във всички сфери.
За контрол на всички нива се обяви и кандидат-съветника Захари Касъмов, като сподели своя опит в сферата на пътната инфраструктура.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I