„Движението за права и свободи дава нова надежда за развитие на Смолян и всяко едно населено място на територията на общината“. Това заяви кандидатът за кмет на ДПС инж. Румяна Фиданова на предизборна среща с жителите на село Подвис. „Защо Община Смолян да не се превърне в по-добро и привлекателно място за живеене и не само да задържи младите хора, но и да накара тези, които в момента са далеч от родните си места да се завърнат?“, попита на срещата инж. Фиданова. Кандидат-кметът на ДПС обясни, че това е възможно и че политическата партия, която тя представлява, го е доказвала многократно във времето. „Ако гласувате доверие на ДПС, бъдете сигурни, че партията ще помогне за реализирането на множество проекти и ще привлече инвестиции, които многократно ще подобрят качеството на живот в общината“, категорична бе инж. Фиданова. За силата на ДПС и какво може да направи за хората говори и водачът на листата с кандидат -съветниците на Движението за Община Смолян Салих Аршински, който е и областен председател на ДПС. „Не ви е нужно на вас да ходите надалеч, за да видите какво може ДПС, нужно е само няколко минути път, за да отидите до Мадан и Рудозем, за да видите, когато гласуват хората доверие на ДПС, какво получават“, коментира Аршински.
Областният председател на ДПС сподели пред присъстващите какво са успели да направят със своя колега Милен Журналов през последния мандат в Общински съвет Смолян за населените места, където са си избрали кмет – Ровина, Сивино и Стража. „Каквото е направено в селото е направено с помощта на нашите съветници Салих Аршински и Милен Журналов“, потвърди и кметът на Ровина-Анелия Царева.
„За нас няма значение в едно село колко жители има, за нас те са живи хора и трябва да се работи, подобрява и благоустроява населеното място“, категоричен бе Аршински. Подкрепата на хората от Подвис поискаха и другите кандидат-съветници на ДПС – Смолян, Милен Журналов, Вижданка Младенова, Елица Касабова, Марияна Краева, Захари Касъмов и Валентин Кръпчев. Всички те призоваха хора да изберат номер 55 в интегралните бюлетини както за кмет, така и за общински съветници.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I