Създаване на модерна индустриална зона и привличането на инвеститори от страната и чужбина, като по този начин ще се открият нови работни места и ще се повиши значително стандартът на живот в Община Смолян. Това е част от управленската програма на кандидат-кмета инж. Румяна Фиданова и екипа на ДПС – Смолян, която бе представена на среща с жителите на село Виево. От Движението заявиха още, че ще работят за значително подобряване на бизнес климата, както и отношението към всеки, който създава работни места на територията та общината.
„Основната и водеща цел на ДПС ще бъде ограничаване на миграцията, като ще се обръща еднакво внимание на всяко едно населено място, без да има делене, а ще се работи за решаване на проблемите на всеки един квартал и махала в рамките на общината“, заяви пред присъстващите инж. Фиданова.
Тя наблегна и на контрола във всички сфери, който ще е водещ във всяко едно направление.
„Ние можем и знаем как да подобрим състоянието на общината, но ни е нужно вашето доверие на 27 октомври с номер 55, както за кмет така и за кандидат-съветниците, защото силата на ДПС е в екипната работа“, добиви инж. Фиданова.
ДПС – Смолян има и своя кандидат-кмет и за село Виево в лицето на Николай Хаджийски, който е и част от листата на Движението.
„Той е един млад, амбициозен и можещ човек, зад когото стои ДПС и вярва, че може да промени Виево за доброто на местните хора“, категоричен бе Милен Журналов – общински председател на ДПС – Смолян и кандидат за общински съветник.
От своя страна Хаджийски изрази готовност за решаване на редица проблеми в селото, както инфраструктурни, така и за откриване на нови работни места във Виево.
„Искам нещата във Виево да се случват, както това се получава в населените места управлявани от ДПС“, добави Николай Хаджийски.
Подкрепата си за кандидатите за кметове и общински съветници изрази и народният представител от ДПС Хайри Садъков.
„Това са хора, на които ДПС гласува доверие и гарантира за тях, че те могат и партията стои зад тях“, заяви категорично народният представител от Смолянският регион, избран с листата на ДПС. Той подчерта, че именно ДПС се е доказала през годините, като добър стопанин на малките населени места.
„Няма друга партия, която да е показала с категоричност, че може и знае как да управлява в общините и селата в планинските райони, като Родопите. Едва ли ви е  нужно да ви давам примери“, добави Садъков.
За добрите експерти, с които разполага ДПС говори и областният председател на ДПС и водач на листата на Движението в община Смолян Салих Аршински.
„ДПС разполага с един от най-добре подготвените експерти в областта на проектите, като партията стои зад всеки един свой кандидат и е гарант за развитието на всяко едно населено място, където хората гласуват доверие на ДПС“, заяви Аршински.
Той припомни, че неслучайно водещият приоритет в програмата на инж. Фиданова е контролът, като заяви, че тя в това направление е един от най-добре подготвените кандидати за кмет на община Смолян.
На срещата във Виево бяха още канидат-съветниците Вижданка Младенова, Елица Касабова, Марияна Краева, Адрияна Делянова, Валентин Кръпчев, Захари Касъмов, Антонио Чавдаров, както и представители на местни съвети на ДПС.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I