Непоправим, поне до този момент, рецидивист влиза за пореден път в затвора. 1035 дни в килия ще прекара бандит от региона за кражба на пари и… чифт маратонки.
Родопчанинът се промъкнал в две къщи в смолянски села, откъдето задигнал общо 2 410 лева, 100 евро и маратонки за 20 лева.
До този момент мъжът имал 6 осъдителни присъди „лишаване от свобода“ за подобни деяния. Наказанията били постановени от различни съдилища в областта и дори други региони на страната.
Безработният направил ударите в Смолянско през август и септември. Мишена на посегателствата станали жилища на родопчани по селата.
Последната присъда на рецидивиста дойде от районните магистрати в Златоград. Състав на съда бе безкомпромисен към престъпника, като го прати в пандиза за 2 години и десет месеца.
Наказанието ще трябва да бъде изтърпяно при „строг“ режим.
Имуществените вреди на потърпевшите лица били възстановени напълно.
24smolian.com




Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I