Благородната кауза на новия календар на Община Смолян трогна стотици. Заявки за закупуването му валят дори от други области. Десетки бройки от календара за 2020 година бяха поръчани от областния председател на ДПС в Смолян Салих Аршински, както и от областния лидер на БСП в Кърджали и директор на най-голямото училище в Южна България Милко Багдасаров.
Институции, фирми, граждани желаят да се сдобият с прекрасните фотоси на Смолян.
Както вече писахме, календарът е продаван с цел благотворителност. Неговата цена е 5 лв. и събраните средства ще бъдат дарени на две дечица от смолянското село Смилян, които се нуждаят от нашата помощ. Това са Денислав Сираков, който е на осем месеца и страда от хидроцефалия. Другото детенце е Радина Колаклиева на 10 месеца с поставена диагноза микроцефалия. За лечението  на двете деца в Турция са необходими средства, които са непосилни за семействата им.
Календарът може да бъде закупен от следните места и търговски обекти: Деловодството на Община Смолян; Местни данъци и такси; При секретарката на кмета на Община Смолян; Магазини „Мария“, Стария център; Магазин „ Rtel“ , Стар център, бул.“България“66; Старата книжарница, кв. Райково; Застрахователен брокер "Балкан", ул."Дичо Петров"15.
Календарът може да бъде изпратен и със спедиторска фирма, като желаещите могат да пишат на лично съобщение на страницата във фейсбук „Календар“  на община Смолян-2020 г.” и посочат адрес за доставка. Транспортните разходи ще са за тяхна сметка.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I