УВАЖАЕМИ СТУДЕНТИ, ПРЕПОДАВАТЕЛИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА АКАДЕМИЧНАТА ОБЩНОСТ,  
Годините, прекарани в университета, оставят дълбока следа в живота на всеки, който е имал привилегията да следва висше образование! Но учебният процес не приключва със завършване на университета, а продължава през целия ни живот, било то чрез опит или чрез последващи квалификации. Дипломата за висше образование не е задължително гаранция за успех, тя трябва да удостоверява натрупани знания, върху чиято основа да градим професионалното си израстване.  Академичната среда обаче ни дава нещо незаменимо – да усвояваме умения и да черпим знания от научни светила, да обогатяваме възприятията си към заобикалящия ни свят. Нещо повече, по време на студентството изграждаме много ценни приятелства и създаваме контакти, които често имат траен характер и оказват влияние в насоката ни на развитие занапред. Тези и редица други причини придават на Осми декември – Празникът на българските студенти, специално значение, заряд и емоции у всеки настоящ, бивш и бъдещ студент!
Пожелавам ви да бъдете преди всичко здрави, енергични и щастливи, изпълнени със сили и желание да покорявате върховете на своите мечти! Учете се усърдно, постигайте успехите си с интелект и трудолюбие, бъдете разумни в постъпките си и не забравяйте, че достойният човек гради благополучието си с почтеност и поема отговорност за делата си!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
НЕДЯЛКО СЛАВОВ,                                                          
Областен управител на област Смолян               

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I