10 770 лева е събраната сума от продажбата на календарите на Община Смолян, съобщиха от екипа на кмета Николай Мелемов.
Припомняме, че средствата са за лечението на децата Радина и Денислав.
От администрацията за втора поредна година организират инициативата „Календар на община Смолян“. „Благодарим на всеки, който отдели средства за каузата, но най-вече благодарим на всички, които се включиха в разпространението на календарите, за да бъдат те по-достъпни: Магазини за сувенири "Мария", Магазини за GSM аксесоари "Rtel" и " Smobile", двете книжарници в Райково, "Елкорект Кокаров" ЕООД, Застрахователен брокер "Балкан", Студио за красота "Кукла", Халоцентър "Афродита", хранителен магазин в с. Елховец "Боги ММ", кметство Смилян, доброволците, които събраха 600 лв., както и на всички заводи и цехове, които закупиха календара за служителите си. В най-скоро време парите ще бъдат дарени на двете семейства. Радваме се, че инициативата на Община Смолян не просто показва красотата на Родопите, но и подпомага добри каузи. Дарителската сметка, по която може да превеждате пари за лечението на двете дечица, остава открита. Отново благодарим на всички за съпричастността, посочват от община Смолян.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I