Смолянчанин отнесе акт от 2000 лева заради обаждане до Спешния телефон 112. Наказателното постановление било съставено от началника на Районното полицейско управление в Смолян за използване на Единния европейски номер не по предназначение.
Полицейски екип бил изпратен на адрес след повикване по 112 за възникнал спор. На място униформените служители заварили мъж в нетрезво състояние, който се карал със сина си пред къщата, в която живеели. Бащата настоявал синът му да премахне подемното устройство-телфер, от третия етаж на сградата. Въпреки, че било един след полунощ, това не пречило на двамата да водят спора, дори пред полицаите. Бащата пък поискал съдействие от униформените за премахване на устройството.
Използването на спешната линия за битови прения пък коства четирицифрена „честитка“ на родопчанина.
Мъжът оспори акта в съда. Оказало се, че неговото име не било вписано в регистъра на 112 за подобно обаждане. В наказателното постановление пък не било описано нарушението.
Всичко това мотивира магистратите в Смолян да отменят акта. Ядосаният на сина си родопчанин пък ще получи 300 лева от Районното за съдебните разноски.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I