Тази история е за 29-годишния Росен Николов, който сега живее в луксозен апартамент в Грюндвалд - Мюнхен. През 2018-та той пристига в Германия, защото бъдещето на семейството му е далеч от светло. Майка му почива през 2017-та, а баща му е без работа оттогава.
Росен обяснява: “Положението, в което се намирах, ме принуди да направя това. Трудните времена, изискват крайни мерки. Имам братовчед, който живее в покрайнините на Мюнхен. С моите спестявания от 2 000 евро тръгнах за Мюнхен. Нямах големи очаквания, не предполагах, че скоро ще се наложи да променя нагласата си.”
“Първия ден след пристигането си исках просто да си стоя вкъщи, докато моят братовчед е на работа. Започнах да скролвам фийда си във Facebook. Там открих тайна група, в която участници споделяха за огромните суми, които са спечелили от онлайн платформа. Бях толкава впечатлен, че през следващите дни прочетох всички постове в групата. Когато разбрах, че потребител е спечелил 16 726 евро за две седмици, бях убеден, че трябва да пробвам. Не можех да повярвам колко лесно хората печелеха пари без да имат финансови или технически умения".
“След разходите по пътуването и престоя ми в Мюнхен, бях останал с 1 200 евро. Осъзнах, че е време парите да започнат да работят за мен и стартирах с 300 евро. Това което се случи след това надмина и най-смелите ми мечти. През първите часове наблюдавах постоянно акаунта си, съвсем скоро системата извърши "автоматична търговия". Сумата в акаунта ми се повиши до 382 евро, след това до 456 евро, дори стигна до 532 евро. В този момент моята чиста печалба бе 223 евро само за 4 часа в платформата. Вече бе станало 2 часа след полунощ и си легнах, но не можех да заспя от вълнение. Когато проверих акаунта си на сутринта балансът беше: ‘873,23 евро’ . Реално ли беше това? Проверих с моето контактно лице и той потвърди че цифрите са реални. Той дори ме информира, че мога да изтегля 500 евро, за да се убедя, че парите са реални. Не можех да повярвам, когато 2 часа по-късно парите вече бяха в банковата ми сметка. След седмица вече имах 5 000 евро, а след месец - 51 788 евро. Най- хубавото нещо бе, че не трябваше да правя нищо особено. На ден отделях не повече от 10 минути. Това ми позволи да разгледам Мюнхен и други градове. Станаха вече няколко месеца, когато миналата седмица сумата в акаунта ми достигна 1,3 млн. евро. Изтеглих цялата наличност. Хубаво е да имаш толкова пари в акаунта, но бе време да се забавлявам. На следващата седмица купих билети за цялото ми семейство до Мюнхен и организирах екскурзия из Европа. С парите, с които разполагам, вече мога лесно да получа и немско гражданство.”

Така пленително започва една история за зарибяване на "балъци". Всъщност "новината" се върти в интернет пространството под различни форми, но текстът е приблизително един и същ, само "на печелившите" се сменят снимките. За по-голяма убедителност са качени и копия на банкови сметки, транзакции, банкови преводи.
Защо пък не? Лотарията на Божков също се рекламираше по телевизиите.
"Какво ще спечелят от това?" може да се запита лековерният човек. "Новината", за която няма да чуете в повечето медии "защото това е една от най-добре пазените тайни на Уолстрийт, а те не искат обикновените хора да натрупват големи печалби", всъщност препраща към платформи за CFD- търговия.
Става въпрос за онлайн търговия чрез закупуване на ценни книжа, обикновено - когато цената им се покачва, и продажбите им - когато цената им се понижава. Но търгуването става с реални, а не виртуални пари. Някои платформи дори предлагат безплатно участие и търговия с подарени виртуални пари, докато ви зарибят, но после, когато се убедите, че наистина може да спечелите, вече е необходимо да залагате реални пари от сметката си, което става с един клик.
"В тези трудни времена, всеки заслужава възможност да изкарва допълнителни средства, но за съжаление такива програми са достъпни само за малък брой хора" - това убеждават авторите на "новината" и за доказателство публикуват данни и снимки на "спечелили" хора с техните уникални истории.
Най-ефективното послание, с което търсачките на" балъци" се обръщат към бъдещите си клиенти, е:
"Не е необходимо да имате познания относно търговията, дори е по-добре да нямате такива, софтуерът ще се справи по-добре от вас.
Не необходимо да имате познания в областта на инвестициите.
Не се нуждаете от много средства.
Не ви е необходимо много време.
Това, което трябва да знаете е, че може да стартирате с малка сума, например 250 евро в 100% подсигурен и безплатен брокер акаунт и да генерирате печалби, кликайки с мишката."
Ерхан Алемдар, Германия

24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I