Дрифтаджии ще събират пари за болно дете. „Колите в Смолян приканва всички автомобилни ентусиасти на 9 февруари от 13 часа на полигона в село Полковник Серафимово. Събитието се прави с благотворителна кауза - малкият Анхел на 11 години от село Широка лъка се нуждае от апарат за дишане, който е животоспасяващ, а необходимата за него сума е 3000 лв. Тя не е по силите на 67-годишната жена, която се грижи за него.
В момента момчето ползва временно апарат, собственост на професор, докато се закупи собствен такъв.
Детето има сънна апнея, която не му позволява да диша през нощта. Всеки, който иска да помогне на малкия Анхел, може да го направи на мястото на събитието,  където ще има поставена кутия или по дарителска сметка: BG71IABG74911002020100 INTERNATIONAL ASSET BANK BIC code: IABGBGSF, титуляр Минка Асенова Ковачева.
Нека направим една шумна сбирка и да покажем, че джигитите също имат големи сърца!“, призовават организаторите на автомобилното шоу.
Момченцето, за което се събират средства, също ще присъства.
Даниел Соколов предлага безплатен монтаж на гумите на хората решили да участват в дрифта на събитието. Също така имахме и запитване от хора как да стигнат до мястото на събитието. Като напишете "Хотел Ермавец" в картите на Гугъл , GPS ще ви закара точно на местоположението на събитието, уточняват организаторите.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I