„Приканваме всички граждани на общината да почистят районите около домовете си, както и прилежащите терени на търговски обекти, училища, детски градини, предприятия и фирми. Изхвърляйте битовите отпадъци само в съдовете за смет!“.
Затова призоваха от екипа на кмета Елин Радев. Местната администрация стартира кампания „Община Доспат – зелена, чиста и приветлива“.
„Обръщаме се към всички да проявим нетърпимост към замърсителите на околната среда. При констатиране на такива нарушения – звънете на „зеления“ телефон на общината 0894 438135 и подавайте сигнали и снимков материал.
Нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно действащите общински наредби, а имената им ще бъдат оповестявани пред цялата община“, посочиха от екипа на кмета.
Общинска администрация в Доспат предприема сериозни мерки по опазване на околната среда от замърсяване с битови и промишлени отпадъци и за недопускане на нерегламентирани сметища. Старта на кампанията е с работна среща – дискусия, която ще се проведе на 26 февруари. В нея ще вземат участие административни ръководители, директори на учебни заведения, кметове на населени места и граждани.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I