Вече писахме за мисирките и властта, на фона на всеобщата мисиркомания. За общото между американския президент и Пилат Понтийски, за помилването на тези пернати птици преди Деня на благодарността и лицемерното измиване на ръцете.
У дома една репортерка пък рече „Мисирки сме, бе, Сашо, мисирки сме!“ (пред камерата на Сашо Диков). Какво повече? Една от помилваните от властта, при които остава съмнението в едно преяждене с трохите на охолството от благоволението на „императорите“…

***
Популярна порноактриса отговорила на въпроси на последователи и фенове, като разказала за проблемите на своята професия. Тя публикува видеозаписа в канала си в YouTube. Няколко въпроса към нея засегнали личния й живот. Тя разказала, че често се чувствала тъжна и самотна. Тя свързала личните си проблеми с работата и факта, че печели повече от много мъже. Актрисата споделила и историята на своя интимна връзка отпреди години. Гаджето й не можело да приеме дейността й в индустрията за развлечения за възрастни и заявило, че понякога му е било неприятно да я целува. Порномайсторката признала, че не вярва в това, че всеки човек го очаква щастлива любовна история с красив завършек. Тя добавила, че в далечното бъдеще планира да похарчи всичките си спестявания за подпомагане на животни и да бъде щастлива луда дама със стотина кучета.

***
Мдааа, порното носило печал. Толкова овъртолена любов за пари, че не е на хубаво. Самотно било, въпреки милионите гледания на творчеството и, вероятно, разни други работи. Кофти става когато се натрупат пачките от секс срещу заплащане, с цел-масова осведоменост на зяпачите как стават някои работи.

***
Когато честитиш на политик кръгла годишнина или пък за това, че внучето му проходило, няма проблем. Особено ако ти е личен приятел. Когато обаче дори не си го срещал лично, а честитките са от продукта, претендиращ да е медия, някак си мирише на „любов срещу заплащане“ или домогване до джоба на властта.
Гнусна работа. От оная работа.
Затова си има ясно разделение на поприщата. Порно, проституция, мисирстване. Но когато се смесят става това, което…, нека просто наречем „видими резултати“.
Не се сърдете, дето ставате мисирки. Скоро ще ви рекат и онова, другото, дето всеки си го мисли.
Лошото е, че винаги освен парите остава и самотата. И няма кой да ви целуне.
Капиш?!
24smolian.com
На снимките:
-Самотната порноактриса
-Свободните мисирки от Родопите, на хайван пазар. Всичко си има цена


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I