Уникалният премиерен спектакъл  „Приключения опасни със герои сладкогласни“ от Недялко Йорданов , режисиран от Адриан Петров, ще бъде представен на смолянската публика във вторник, 25 февруари, от 19.00 часа в зала 2 на РДТ“Николай Хайтов“. 
Очарователните герои от мюзикъла в рими ще изпълват сцената на  театъра в  Смолян, за да си общуват с децата и възрастните чрез езика на театъра и  езика на детството. Този език няма как да не бъде разбран, защото е универсален. В него има всичко: игра, музика, вълшебства. Когато разговаряме чрез него с детето, то се чувства на своя си остров, свободно, щастливо, любознателно и отзивчиво. Точно такова, каквото трябва да бъде едно щастливо дете.
„Приключения опасни със герои сладкогласни“ е  завладяваща приказка за неочаквани герои  в конкурс за песен… Музикална буря от емоции, сътворена от композитора Хайгашот Агасян. Забавна история за приятелството, успеха, доверието и вечната борба между Доброто и Злото.
„Защо реших да направя този спектакъл? Дойде ми времето и с театрална режисура да се занимавам“ , обясни пред медиите Адриан Петров.  „Това произведение е уникално, защото си дават среща любовта, таланта, доброто и злото. Нашите деца  ще се докоснат и до театралната форма-мюзикъл и ще изживеят забавление с актьорите. Чрез този спектакъл искаме да отдадем висока чест и признание на Елена Камбурова, която ни напусна преди три месеца. Извадихме голяма част от костюмите от нафталина и ги възстановихме  за спектакъла“, допълни Петров. Той посочи още, че смолянската общественост трябва да подкрепя талантливите млади актьори, които творят изкуство в нашия град.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I