Възрастна родопчанка се ядоса на гаджето на внучката си, което я държало под ключ, а в крайна сметка го отнесе полицай от областния град.
Служителите на реда били повикани за съдействие от две жени, които твърдели, че девойка стои заключена в дома на приятеля си в жилищен блок. Двете родопчанки били бабата и майката на момичето. Двамата полицаи, отзовали се на сигнала, повикали момчето, което дошло само след минути. Преди пристигането му пък униформените няколко пъти предупредили възрастната жена да не се разправя с момчето, заради закани, които тя се канила да извърши. Когато гаджето пристигнало да отключи апартамента обаче, бабата се засилила за саморазправа към него като блъснала изпречилия се между тях полицай.
За действията й тя била наказана с акт за 500 лева.
Жената оспори глобата с твърдението, че връхната й дреха се заплела във входната врата, тя залитнала, а полицаят я блъснал.
Съдът в Смолян обаче не даде вяра на оправданията на пенсионерката и потвърди наложената глоба.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I