Новите регистрирани случаи на коронавирус са 8, всички са от София, съобщи шефът на Националния оперативен щаб ген. проф. д-р Венцислав Мутафчийски на редовния брифинг.
346 общо е броят на установените заразени с COVID-19, 125 са на болнично лечение, 13 са интубирани.
Общия брой на починалите пациенти е 8, последният случай - жена на 51 години. Средната възраст на починалите е 66 години.
276 са изследваните проби само днес, каза Мутафчийски.
Общо досега са взети 7 000 проби, като положителни се оказали 346.
На репортерски въпрос дали може да се каже приблизително общият брой на българите с коронавирус, на база изнесеното, че се установяват едва 2 на 11 заболели, генералът каза: „Сметнете и ще го разберете“.
Очаквайте подробности
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I