Нови 5 заразени в страната, общо случаите на коронавирус са 112 към тази сутрин. Данните съобщи генерал Венцислав Мутафчийски, ръководител на Националния оперативен щаб.
Припомняме, че жертвите на COVID-19 у нас са 3.
"От снощи, както обявихме, имаше да се работят 56 проби и от тях излязоха новите случаи. Градовете, които са засегнати: Перник има двама, Варна - четирима,  Пловдив - двама,  Лом - един, Бургас - двама, Смолян - трима", каза ген. Мутафчийски. 
Възрастни хора се оплаквали на щаба, че „мерките съсипвали живота им“, понеже не можели да излизат на разходка. Генералът апелира възрастните хора да си стоят по домовете, защото те са най-уязвими.
Заразеният в Пловдив е лекар, който от 6 дни не е на работа.
Към тази сутрин заболелите в света са 245 000 души. В Гърция са 500, в Турция – 350, като само за ден са заразени 168 турци. "В Китай новите случаи са 35, но в Италия са вече над 40 000. В Германия са 13 000, Швейцария - 4000", посочи ръководителят на оперативния щаб.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I