Пет станаха жертвите на COVID-19 у нас. В болницата в Благоевград издъхна мъжът, който работил на лифта в Банско, съобщава благоевградският сайт „Струма“.
55-годишният мъж бил доведен доведен в тежко състояние от болницата в Разлог и интубиран в реанимация. Тук в момента са и майката и дъщерята от разложко село, преместени от инфекциозно отделение на МБАЛ в реанимация вчера следобед след влошаване на състоянието им.

Починалият 55-годишен мъж от Банско не е работил на лифта. Това заяви директорът на ски зона Банско и маркетинг директор на "Юлен" АД Иван Обрейков. Мъжът е от Банско и е служител на фабрика за мебели. „Този човек никога не е работил в ски зона Банско. Надяваме се преди да се пуска една информация в общественото пространство да бъде проверявана, а не да се съобщават лъжи, които допълнително да стресират хората", каза Иван Обрейков. Той изрази съболезнования на семейството.  
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I