В логиката на живота няма място за вируси. Той следва своя естествен ход, независимо дали хората се панират, страхуват, или приемат философски всяка обременяваща ги трудност. Животът е по-голям от всеобщото шубе, с есхатологични нюанси…
Седем са случаите на коронавирус в региона, най-вероятно ще има и още. Всички заразени са в добро състояние и излекуването им е въпрос на време.
Екипът на 24smolian.com направи проучване. 61 души са починали в община Смолян през март 2019-та. 53-ма в областния град и 8 в селата. Преди година, когато в „здравия март“ общината вдишваше с увереност наближаващата пролет…
49 души са починали през март 2020 в община Смолян. 39 в града и 10 в селата. Нито един от коронавирус, в момент, когато паниката и страховете обикалят домовете. Настанили са се в холовете на родопчани и зяпат новините заедно с тях. През този март, в който се диша през маски, а разходките в парковете и прекрасната пробуждаща се планина, са забранени.
Скъпи, родопчани, наложете си в дневния ред най-успешната мярка срещу страховете-вярата и интелекта. Спазвайте хигиенните мерки и не се страхувайте. Това е обида към живота. Който е днес и сега!
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I