Вече има 7-ми случай на заразен - лекарка, завърнала се от конгреси в Англия и Испания

66-годишната жена, която вчера беше хоспитализирана в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ в изключително тежко състояние, с положителна проба за COVID-19, е починала днес в 15.42 часа, съобщиха от здравното министерство.
Пациентката е имала хронични сърдечни проблеми и предходна сърдечна операция. Жената е постъпила в „Пирогов“ с тежка двустранна пневмония. Въпреки извършените интензивни реанимационни мероприятия, лекарите не са успели да спасят живота ѝ.
Екипът на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ продължава да се бори за живота на 74-годишния мъж.
Министерството на здравеопазването изказва дълбоки съболезнования на семейството и близките на починалата жена.
66-годишната жена и 74-годишният й мъж са от Ломско. Пристигнали са в София на гости на сина им, който работел на гарата в „Илиянци“. Неговата проба е отрицателна.
Вече има 7-ми случай на заразен с коронавирус. Това е лекарка, на 62 години, която се завърнала от конгреси в Англия и Испания.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I