Крупни измами за милиони левове е извършвала хазартната игра „Национална лотария”, стана ясно от изява на двама спечелили по 1 милион лева, в предаването „120 минути” по bTV. Спечелилите големи суми, които не са им били изплатени, сега ще търсят парите и правата си.
Екатерина Димитрова от Бургас, която живее в село Константиново, която през 2018 г. бе показана по телевизията като спечелила 1 милион лева от играта „Императорски кръстословици”, призна в ефир, че е взела много по-малко пари от обявената печалба. От разказа на жената стана известно, че мениджърите на хазартната игра са й обяснили, че ще прибира печалбата си в продължение на 20 години, като са й платили едва 200 000 лева първоначално.
„Казаха ми, че в следващите 20 години ще получавам по 40 000 лева на година. Аз не бях съгласна, но ми казаха, че такива са условията и изискванията на Комисията по хазарта”, призна Екатерина Димитрова.
Друг обявен за милионер – Димитър Мияров, разказа, че е взел само 240 000 лева от спечелените от него 1 милион лева. Той зададе въпроса как е било допуснато „Национална лотария” да има 10-годишен лиценз, а да обявява, че ще изплаща печалби за срок от 20 години. Според думите на измамените от „Национална лотария”, в тяхното положение са още над 20 човека.
На фона на измамите с печелившите от лотарията, хазартната игра, която вече е извън закона, обяви приход от събрани залози в размер на 1,5 милиарда лева за 2019 г.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I