Всички срещи, администрирани от Зоналния съвет на Българския футболен съюз в Пловдив, се отлагат до второ нареждане. Това съобщават от пресцентъра на футболната централа. Отлагането е във връзка с обстановката в страната и решенията на министъра на здравеопазването, относно положителните проби на пациенти от страната с коронавирус.
Отлагането на първенствата важи за мачовете в Трета лига - Югоизточна група, "А" и "Б" областните групи за мъже, зоналните групи за деца и юноши, областните групи за деца и юноши, групите във Футбол 5, Футбол 7 и Футбол 9, женския футбол, срещите по футзал, ученическите първенства и др., става ясно още от решението на Антон Попов, зам.-изпълнителен директор на БФС, което е взето съобразно заповедта на министъра на здравеопазването.
След отпадане на забраната за провеждане на футболни срещи първенствата ще продължат според предварително обявените програми, а отложените кръгове ще се изиграят след последните по програма или за тях ще се търсят допълнителни възможности за вмъкване в предварително обявените програми.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I