УВАЖАЕМИ ДАМИ, МАЙКИ И СЪПРУГИ,
С признателност и уважение за приноса ви към отглеждането и възпитанието на децата, поддържане на домашния уют и развитието на обществото ни, ви поздравявам по случай Международния ден на жената!
Вие успешно се справяте с предизвикателството едновременно да  бъдете всеотдайни майки и съпруги, както и да се образовате и развивате професионално. В забързаното си и натоварено ежедневие, отдадени на грижи за близки и ангажименти в
работата, често пренебрегвате личните си нужди от отдих и почивка. Вашата неизчерпаема енергия, интелигентност и дипломация са се утвърдили във всички обществени сфери и напълно заслужено много ръководни постове в национален и световен мащаб се заемат от жени! Ключовата ви роля, както за създаването на живот, отглеждането на поколенията, съхранението на семейните традиции и ценности, така и за цялостното развитие на нацията, заслужават ежедневна признателност, а не само на празнични дни, като Осми март!
Бъдете здрави, уверени, ценени и уважавани, преследвайте целите и мечтите си! Нека радост и празнично настроение изпълват ежедневието ви, а с природната си очарователност и нежност продължавайте да правите света по-добър и по-красив!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
НЕДЯЛКО СЛАВОВ,                                                           
Областен управител на област Смолян   

Николай Мелемов: Честит 8-ми март, скъпи жени от община Смолян!

Честит празник на всички Вас, които дарявате живот, носите радост и сбъдвате мечти.
Приемете моята признателност и уважение за безкрайната Ви отдаденост, с която отстоявате традициите на българското семейство, за грижата към децата ни, за силата в трудните моменти, за подкрепата на нашето мъжко самочувствие.
Нека настъпващата пролет Ви дари с онази топлина, красота и женска сила, които Ви правят вечни вдъхновителки и покровителки на човешкия дух.
От сърце Ви пожелавам здраве, благополучие, успехи, чар и целеустременост, вяра, надежда и любов.
Честит празник!
Николай Мелемов
кмет на община Смолян

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I