Футболен клуб „Родопа-Смолян“ започна подготовка за гостуването си в Бургас, като по програма в събота „зелено-белите“ ще играят с „Черноморец 1919“. Двубоят от 21 –вия  кръг на първенството на Трета лига – Югоизточна група е от 15 часа.
„На този етап всичко е наред в отбора, нямаме болни. Георги Чакъров почти се възстанови от старата си травма. Тренираме си в Смолян, като ще решим дали да сме на стадиона в „Райково“ или на градския, с изкуствена настилка в Смолян“, коментира старши треньорът на смолянчани Юлиян Сюрджиев.
Засега няма постъпила нова информация от Зоналния футболен съюз или от футболната централа в София, относно нови промени в първенството. Според последната заповед, първенството в аматьорските лиги и при децата бе преустановено до сряда – 11 март. Няма яснота и кога ще бъде насрочен и отложеният кръг на първенството, в който смолянчани трябваше да домакинстват на „Сокол“ – Марково.
Заради това, от петък са преустановени и тренировките в школата на „Родопа – Смолян“.
Същевременно, в края на работната седмица пристигна и новата екипировка на представителният тим.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I