Четирима са пострадали и са в болница, но са без опасност за живота, след ПТП на разклона за село Марково. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.
Инцидентът е станал в 14,50 ч вчера. 27-годишен водач на лек автомобил “ Тойота“ отнел предимството на лек автомобил „Мерцедес“. Вторият автомобил бил управляван от 32-годишен от с. Борино.
С множество натъртвания са водачите на моторните превозни средства, както и пътниците от двата автомобила- 50-годишна жена от Пловдив и 30-годишна жена от Сърбия. 
Алкохолните проби на водачите са отрицателни. Произшествието е обработено по административен ред.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I