-Аре, бе, аре да пием кафе! Имам цигари, всичко, тъкмо ще ви разкажа как ги задигнах…
Това четат две мадами в профилите си във Фейсбук. Поканата е от техен познат, който неистово желае да се похвали след кражба…
Един от най-бързо заловените бандити в български град.
Има и по-тежки случаи на тъпотия, но все пак загряваме.
Та, въпросният пич решава да обере кварталния магазин. Нищо, че живее само на броени метри, нищо, че всеки ден си пие кафето с комшията-магазинер. Плячка, бе, плячка.
Няколко предишни присъди не го плашат. Хваща две отверки, затъква ги в гащите и се отправя към обекта. „Шей*а и китайските армагани!”, казва по-късно пред разследващите героят, докато разкрива историята на престъплението. Причината-едната от отверките се огъва при напъните на вратата. С другата обаче успява. Вмъква се и от чекмедже в магазина прибира 153 лева и 60 стотинки, както и стек цигари.
„Прибрах се вкъщи и запалих. Пуша и скука, скука и пуша. Затова реших да си пиша с едни гаджета…”, споделя мъжът. Кани ги на кафенце по Фейсбук в малките часове на новия ден, хвалейки им се с удара. Те пък се отзовават.
„Какво да се прави в малкия град? Гледаме света през социалните мрежи. Ако няма интернет, ще има самоубийства”, откровеничат дамите.
Тримата се събират. Пушат от откраднатите цигари, пият кафенца, мохабетът върви, докато не се разсъмва и собственикът на магазина не отива да отвори.
Ха! Обектът вече е отворен. Следва сигнал до полицията, а униформените само след минути „размисъл” в интернет разбират къде е компанията. Позвъняване на вратата на Фантомас и… хоп-признание и белезници.
„Слушахме музика, говорихме си и аха да стане време за любов-двама полицаи. Карък съм. Що се хваля?”, задава си въпроса бандитът от малкия град.
Получава условна присъда от 10 месеца.
Историята е от малък родопски град
Очаквайте „Най-загубените бандити, част 2: Махах на таксито, то се оказа… патрулка!“
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I