„Решиха да разхлабят мерките и сътвориха поредното безумие. Паркът става като музей-влизаш, но не пипаш. Не може да се седне на пейка, на тревата, сякаш нещо ще ти влезе в задника. Детските съоръжения не могат да се ползват. И какво да обясним на най-малките като ги заведем в парка? Само гледаш, вървиш и зяпаш, нищо повече.
Пълна дискриминация. Деца под 12 години могат да влязат с родители. Собственици на кучета също. А какво правим с възрастните хора, за които чистият въздух е най-важен? А какво правим с децата над 12 години? Излиза, че кучетата са по-важни от тях. Това е безумие, родено в извратени мозъци. Достатъчно бе просто да се спазва дистанция. Впрочем, кому бе тогава нужно да пръска и да дезинфекцира до този момент?“.
Много точни въпроси в читателско писмо до редакцията ни.
„Записки под карантина“ е новата ни рубрика, провокирана от стотиците ваши обаждания, писма до редакцията ни.
Напишете ни вашата история, вашите страхове, вашите желания, тревоги, нужди, и ние ще ги публикуваме.
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I