Кое е общото между интимния живот и „коленето на коза“ в едно родопско село? Достигането до съд.
Комшии се разбирали години наред в малкото населено място. Помагали си при нужда, брали заедно тютюн, но в един момент отношенията им се влошили. Причина за това станали взаимни обвинения за разпространяване на слухове, касаещи личния и интимния живот на близките им.
Жена обвини съседа си, че я заплашил с думите „Ще те заколя като коза“.
Тя твърди, че заканата била отправена когато двамата се разминали на пътя, докато родопчанката прибирала кравите си. Жената отишла веднага в къщата на брата на съпруга си, където й прилошало на двора, а тя разказала за повода за уплахата си. Уведомен бил кметът, после 112 и… започнали делата.
На две съдебни инстанции в Кърджали магистратите оневиниха за подобна заплаха съседа на жената. Те сметнаха, че свидетелските показания на жената са противоречиви при всеки разпит.
След няколко дела, остава комшийската неприязън и плащането на съдебни разноски.
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I