Десетки фирми и граждани са дарителите на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ за закупуване на медицинска апаратура и консумативи в борбата срещу коронавируса. Със събраните средства ще се закупят апарати за дихателна реанимация – пациентски монитори, перфузори, инфузионни помпи, апарати за екстракорпорално мембранно окисляване, подвижни рентгенови апарати, дефибрилатори, транспортни респиратори, видеоларингоскопи, бронхоскопи, тестове и др. необходими за осигуряване изследването, лечението и реанимационната грижа на пациенти с доказана коронавирус инфекция, както и за закупуване на всякакви медицински консумативи, медикаменти, дезинфектанти и лични предпазни средства за медицинския персонал.
До момента в списъка на дарителите са 11 фирми и 34 физически лица.
Списъкът се актуализира ежедневно.
Банковите сметки на МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" са:
В лева:
Банка: „Първа Инвестиционна Банка” АД
Банков код (BIC): BIC: FINVBGSF
Банкова сметка (IBAN):BG54FINV91501017423230
 В евро:
Банка: „Първа Инвестиционна Банка” АД
Банков код (BIC): BIC: FINVBGSF
Банкова сметка (IBAN): BG45FINV91501017423683


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I