Община Смолян започна поетапно зацветяване на студоустойчиви летни цветя в града и кварталите. Преди Великден бяха зацветени доста площи, от които недобросъвестни хора откраднаха цветята, съобщи зам.-кметът инж.Мариана Цекова. Тази дейност ще продължи като ще бъдат засадени и площадките на детските градини.
Община Смолян се обръща с молба към гражданите да не посещават общинската оранжерия и да искат цветя. Нека да проявят малко търпение. На по-късен етап ще бъде предоставен разсад на желаещите да разкрасят пространството, около което q може да го заявят на имейла на община Смолян: bshtina_smolyan@abv.bg  
работят или живеят. Цветя от оранжерията на община Смолян ще бъдат предоставяни на домоуправители и институции, за да разкрасят околоблоковите пространства, площадките и др. Домоуправителите, които искат разсад
Целта е градът ни да стане по-красив и зацветен за по-продължителен период от време.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I