"Севда, седни си на мястото, или ще те изгоня! Ще те изгоня! Седни си на мястото, или си тръгни!... Дали тази (на премиера - б.ред.) отговорност, не е по-голяма, отколкото дори и на лекаря на първа линия в момента, когато милиарди очакват да влязат в отделните фирми... Това не е разделение... Но ако Мутафчийски и щабът не са осигурили тестове на хората на първа линия, което съм им казал да го направят, нека да си отговори!". Това бяха острите думи на премиера Бойко Борисов, показвайки вратата на залата на Министерския съвет на пиарката си Севделина Арнаудова по време на брифинга на Оперативния щаб в МС, на който репортер на Слави Трифонов от Телевизия "7/8" - Станислав Балабанов - зададе въпрос за бързите тестове за депутатите и премиера и защо не са направени такива тестове на медиците и цялата Спешна помощ и на тези във Видинската болница.
Въпросът предизвика явно опити на пиарката и екипа на МС да изключат микрофона на репортера на телевизията на Слави Трифонов, пише „24 новини“ и уточнява: След което избухна скандал в ефир пр включени на живо камери на всички телевизии.
Скандалът се изостри, след като репортерът попита защо му се изключва микрофонът и не му се дава възможност да си зададе втория въпрос към премиера.
Камерите на телевизиите не показваха репортера в този момент, а премиера, и не можеше да се види от зрителите кой опитва да спре микрофона.
"Реални ли са данните, които генерал Мутафчийски изкарва всяка сутрин, верни ли са?", попита репортерът. Борисов отговори: "Абсолютно са верни".
"Сравнявате ме с Германия и независимата държава Бавария с БВП колкото Балканите и това ме прави горд", каза Борисов на въпрос, че в Корея и Германия се правят хиляди бързи тестове, а тук - не.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Имаме нова държава на земното кълбо-независима Бавария

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I