23 са новите случаи на коронавирус у нас. 1611 са общо случаите у нас. Данните съобщи тази сутрин доц. Димо Димов, секретар на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. В Смолян няма нов случай на COVID-19, двама от болните са излекувани.
Към този момент три са новите смъртни случаи за денонощието - мъж в Благоевград, мъж от Видин, и жена от Плевен.
Нов случай на починал медик. Колега от Спешна медицинска помощ в Александровска болница е починал тази нощ, посочи доц. Димо Димов. Той е бил констатиран с коронавирусна инфекция, а после изписан и е стоял у дома. Вчера е приет в изключително тежко състояние и е издъхнал.
Изненадващо на брифинга се появиха премиерът Бойко Борисов и председателят на Щаба ген. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, който днес е без военната униформа. 
983 са направените проби за последните 24 часа. Активните области са 9.
Новите 23 са разпределени 6 в София, 8 във Видин, Сливен - 3, а в Благоевград, Пловдив, Пазарджик, Плевен, Стара Загора и Ямбол по 1. 
Новите  случаи на заразените деца са 2 - на 10г. и 11г. във Видин. 

72 са починалите от COVID-19 у нас.
Очаквайте подробностите
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I