36 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие в страната, от тях 11 са в болница. Излекувани са 39 лица. За последното денонощие са изследвани 1 605 души.
Това съобщи секретарят на Националния оперативен щаб (НОЩ) доц. Димо Димов.
От новозаразените 15 са в София, 8 в Ямбол, 3 в Благоевград, по 2 в Ловеч и Пазарджик и по един в Плевен, Хасково, Враца, Велико Търново, Сливен, Габрово.
През деня в столицата е починала 74-годишна жена и така общо броят на жертвите на COVID-19 e 126, сочат данните на НОЩ.
Общо потвърдените случаи от началото на епидемията са 2 408, 258 са пациентите в различни болници.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I